DIRECTinschrijven

Waarnemend verloskundigen

AiméeBeste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Aimée Grote Beverborg. In 2021 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Amsterdam. Hierna ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig verloskundige in Amsterdam, Roosendaal en Tanzania. Sinds oktober 2022 mag ik hier bij Doortje Uil aan de slag!

In mijn werk als verloskundige vind ik het belangrijk om de aanstaande ouders centraal te zetten in het proces van zwangerschap en geboorte en ook samen met hen tot de juiste zorg te komen die bij hen past. Ik wil jullie graag de regie laten houden in die periode en geef natuurlijk sturing waar dat nodig kan zijn en alle informatie zodat jullie de keuzes kunnen maken die voor jullie goed voelen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten de komende tijd!

NihalBeste zwangeren en partners,

Ik wil me even voorstellen, mijn naam is Nihal. Sinds kort ben ik verloskundige en ben ik werkzaam binnen een aantal praktijken, waaronder Doortje Uil! Jullie kunnen me treffen op het spreekuur, bij de bevalling of thuis tijdens de kraamperiode. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden.

Hopelijk tot snel!

Nihal

NihadHoi, Ik ben Nihad!

In 2021 ben ik afgestudeerd als verloskundige en werk sindsdien op verschillende praktijken. Sinds februari val ik af en toe in voor collega’s in de dienst, maar sinds heden draai ik regelmatig diensten en spreekuren voor Doortje Uil.
Ik heb voorheen jaren gewerkt als doktersassistente op de huisartsenpost in Oosterhout, daar ben ik geboren en getogen en woon ik nog steeds. Omdat mijn interesse heel erg in de verloskunde lag, heb ik uiteindelijk besloten te gaan studeren en ben ik afgestudeerd in België. Wellicht maken we binnenkort kennis tijdens het spreekuur. Tot dan !

Social