DIRECTinschrijven

Doortje UilOnze praktijk bestaat uit 3 verloskundigen, Liesbeth Compagner, Mevy van Rooij en Suzanne Strootman. Wij willen graag jullie zwangerschap/bevalling en kraambed begeleiden. Wij hopen bij onze begeleiding “zorg op maat” te kunnen bieden waarbij we zorg leveren die bij jullie past én veilig is voor jou en je kindje.

Het is de bedoeling dat je ons allemaal tijdens de zwangerschap ziet en leert kennen. Op die manier wordt jouw bevalling begeleid door iemand die jij kent en vertrouwt.

Mevy

Mijn naam is Mevy van Rooij. In 1996 ben ik afgestudeerd als “vroedvrouw” in Hasselt (België). Na 2 jaar op de verloskamers van het Amphia te hebben gewerkt, ben ik naar Zevenbergen gekomen om daar mijn geliefde vak voort te zetten als zelfstandig verloskundige.

Na al die jaren dat ik nu in dit werkveld zit, kan ik nog steeds zeggen: dit verveelt nooit! De begeleiding van de hele periode heeft zijn charmes, maar het bijzondere moment van de geboorte is en blijft natuurlijk de kers op de taart.

Mijn grootste liefde ligt bij de badbevallingen, een vorm van geboorte geven aan je kind, waarbij je als vrouw heel erg de regie houdt en je als begeleider het liefst alleen maar meekijkt en geniet van het bijzondere moment. Zelf heb ik twee kinderen, Jochem en Sebas. Bij die laatste heb ik zelf ook kunnen ervaren hoe het is om in het water te bevallen.

Liesbeth

Ik ben Liesbeth Compagner, ik ben in 2000 afgestudeerd op de vroedvrouwenschool in Kerkrade. Het eerste jaar heb ik als waarneemster in verschillende praktijken gewerkt. Sinds 2001 ben ik werkzaam in Zevenbergen.

Ik vind het erg leuk om jullie te begeleiden in het proces om ouders te worden. Want het is mooi om te zien hoe er tijdens 9 maanden niet alleen een kind zich ontwikkelt en geboren wordt, maar ook dat er ouders ontstaan. Samen wil ik graag naar het belangrijkste moment van jullie leven toewerken: de geboorte van jullie kindje.

Sinds een paar jaar ben ik naast verloskundige ook lactatiekundige, voor mij een leuke aanvulling van het vak. Ik vind het leuk om daarbij voor een uitdaging komen te staan en jullie te begeleiden om op een fijne manier borstvoeding te kunnen geven.

Zelf ben ik getrouwd met Richard en heb ook 3 maal mee mogen maken om moeder te worden. In 2005 is Anouk geboren en in 2010 Willemijn. Onze jongste Jasper is in 2013 geboren.

Suzanne

Mijn naam is Suzanne Strootman en ik heb mijn passie gevonden in het mooie beroep van verloskundige. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool in Sint-Niklaas (België).

Na mijn twee zwangerschappen en drie stages bij Doortje Uil, voelde ik me hier helemaal thuis. Om vervolgens in de maatschap te stappen, was een hele mooie kans en die heb ik met beide handen aangegrepen.

Ik ben getrouwd met Marc en wij mochten onze dochter Nynke en onze zoon Rinze thuis verwelkomen. Ik zie ernaar uit om jullie te gaan begeleiden bij het bijzondere en soms spannende proces van ouders worden. Het is voor iedereen anders en dat maakt mijn werk zo speciaal en uitdagend.

Social